Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Cathy Hu

Telefoonnummer : 0086-13883983761

WhatsApp : +008613883983761

Free call

Wat in een three-wheeled elektrische autoped te zoeken:

January 16, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Wat in een three-wheeled elektrische autoped te zoeken:

De autopedden met drie wielen worden momenteel wijd gebruikt in het leven. Er zijn vele dingenmensen zou moeten in mening houden wanneer het kopen van een three-wheeled elektrische autoped. Neem een blik bij hoe te om een autoped met drie wielen te kiezen

 

 

KADER:
 

De kwaliteitsproducten hebben een stevig kader dat goede steun en met lange levensuur verleent. Het aluminium en het staal zijn algemeen gebruikte materialen.

 

MACHT


Het is uitgerust met een krachtige motor die genoeg macht kan verstrekken zonder het worstelen teveel zelfs wanneer overhellend.


AANDRIJVINGStrein:
 

Om het vlotte drijven te verstrekken, omvat de driewieler een goed toestel of een transmissiesysteem dat makkelijk te gebruiken en onberispelijk zijn.

 

BATTERIJ

 

Het hoogste model wordt aangedreven door een op zwaar werk berekende batterij die het lange tijd geladen houdt. De batterij zal ook snel hoge huidige sterkte laden en hebben.

 

SPEED

Een goede autoped kan goede snelheid op verschillende oppervlakten verstrekken. Het presteert goed op vlakke, onzorgvuldige en steile oppervlakten, en is ook geschikt voor vlak en terracottaterrein.

 

LADINGScapaciteit
 

De hoogste three-wheeled autoped bestaat uit een stevig kader en een goede opschorting, dat verschillende soorten gebruikers kunnen aanpassen. De lading strekt zich van 200 ponden uit aan 350 ponden, geschikt voor grote en kleine gebruikers.

 

HET WERKINGSGEBIED VAN HET WERK
 

Wij adviseren dat u toebehoren kiest die u van de langste waaier op één enkele last voorzien. Dit kan de het laden frequentie verminderen en de het laden afstand uitbreiden.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in