Chongqings Voorwaarts Commercieel en Handel drijvend Co., Ltd.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Sedan Elektrische Auto voor verkoop
Van goede kwaliteit Sedan Elektrische Auto voor verkoop
Hartelijk dank voor uw perfecte kwaliteit en VIP dienst, zullen wij contract houden en zullen meer zaken met u doen!

—— Teken van de V.S.

Wij ontvingen uw Mini Elektrische Auto vorige donderdag en wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit.

—— Lionel Lobo

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Wij zijn Voorwaartse Commercieel van Chongqing en Handel drijvend die Co., Ltd in September 2006 wordt opgericht, zijn wij een professionele commerciële hoofdzakelijk dat handelsmaatschappij verkoop allerlei autopedden en vervoersdriewielers. Deze voertuigen konden wij verkoop de oudsten helpen veilig uit te gaan, de gehandicapte rit in plaats van gang maken en stel ook de behoeften van vervoer tevreden. De belangrijkste goederen wij verkoop autopedden voor de oudsten (zowel intelligentie als gemak), autopedden voor de gehandicapten (omvat gemotoriseerde rolstoelen), geavanceerde auto-vormige driewielers, elektrische vierwielige reisvoertuigen bevatten, motoriseerden vierwielige voertuigen, motordriewielers, hybride-machtsdriewielers, elektrische driewielers, diesel gemotoriseerde driewielers voor mijnbouw en ook verwante toebehoren. De goederen zijn wij verkoop in grote verscheidenheid en wij dringen bij het verkopen van de beste producten aan.

  In de loop van de jaren, volgen wij altijd een leidende gedachte „van goederen de oorzaak is, verantwoordelijk is voor cliënt“ en een richtlijn „de prestaties met de hoogste kosten“ met de bedoeling van het aanbieden van steun en de dienst aan onze beste detailhandelaars, agenten en cliënten houdt.

 • OEM / ODM

  Ervaren voor OEM en ODM project. Certificaten: CE, TUV, JIS, KFDA, FDA, SIO13485, EN15194, EN14764.

 • R & D

  De belangrijkste goederen wij verkoop autopedden voor de oudsten (zowel intelligentie als gemak), autopedden voor de gehandicapten (omvat gemotoriseerde rolstoelen), geavanceerde auto-vormige driewielers, elektrische vierwielige reisvoertuigen bevatten, motoriseerden vierwielige voertuigen, motordriewielers, hybride-machtsdriewielers, elektrische driewielers, diesel gemotoriseerde driewielers voor mijnbouw en ook verwante toebehoren. De goederen zijn wij verkoop in grote verscheidenheid en wij dringen bij het verkopen van de beste producten aan.

Contactgegevens
Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Cathy Hu

Tel.: 86--19923808386

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)