Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Cathy Hu

Telefoonnummer : 0086-13883983761

WhatsApp : +008613883983761

Free call
Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd.

VOORWAARTS CO. VAN DE VOERTUIGindustrie, LTD

  • Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd.
  • Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd.
  • Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd.
  • Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken: FOD/FORWARD Aantal werknemers: 100~125
Jaarlijkse omzet: 1000000-1000000 Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

 

Opgericht in 2006, is VOORWAARTS Co. van de Voertuigindustrie, Ltd een onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van persoonlijke intelligente elektrische voertuigen, die elektrische autopedden, elektrische motorfietsen, elektrische driewielers, elektrische voertuigen met vier wielen, en hoge snelheids elektrische personenauto's en andere Beste producten een verstrekken van uitstekende kwaliteit voor globale klanten. Wij zijn een combinatie fabrieken en handelsmaatschappijen, en wij hebben ook onze eigen fabrieken. Wij hebben belangrijke merken en stabiele kopende kettingen, met een brede waaier van stijlen en categorieën, modieus en modieus. In enkel een paar VOORWAARTS jaar, een belangrijk merk in de het elektrische voertuigindustrie van China met uitstekende producten en buitengewone technologie is geworden. Bovendien hebben sommige van onze producten de EEG-certificaten verkregen. Al onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en verkopen goed in binnenlandse en buitenlandse markten. Met stabiele en geschikte levering, betrouwbare kwaliteit en de oprechte dienst, onze producten uitgevoerd=zijn= naar meer dan 20 landen en gebieden in de wereld, met inbegrip van Turkije, Duitsland, Canada, Portugal, Spanje, Brazilië, Maleisië, Filippijnen, Thailand, Vietnam enz. Tegelijkertijd, verstrekken wij delen en ook toebehoren en compatibele vervangingsdelen, en stemmen in OEM met orden en ontwerp geschikte oplossingen voor klanten. Wij zijn altijd geëngageerd aan het voldoen aan van en het overschrijden van klantenvereisten.

 

Ons bedrijf behandelt een gebied van 10.000 vierkante meters, heeft meer dan 100 werknemers, en produceert jaarlijks 100.000 elektrische voertuigen. Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf het principe van marktgerichte en technologische innovatie, en de bedrijfsfilosofie van „kwaliteit, klant eerst“ eerst aangehangen, altijd eerst zettend de belangen van klanten. Al onze producten worden vervaardigd met geavanceerd materiaal en strikte QC procedures om hoogte te verzekeren - kwaliteit. Wij worden toegewijd aan het voorzien van elke klant van de beste producten en beste dienst. Wij hebben een professioneel team van de naverkoopdienst om de geschikte en efficiënte dienst aan klanten te verzekeren. Wij heten mensen in binnen- en buitenland van alle gangen van het leven welkom om ons bedrijf te bezoeken en professionele technische uitwisselingen en samenwerking tussen bedrijven in vertrouwen te leiden. Uw tevredenheid is ons doel. Wij zijn bereid met u oprecht samenwerken om zich bedrijfskansen tot stand te brengen en samen met u te ontwikkelen.

 

Wijd populair op tentoonstelling

China Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Één van productregel

China Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Pakhuis

China Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Geschiedenis

Voorwaarts Co. van de Voertuigindustrie, Ltd werd opgericht in 2006.

Dienst

De belangrijkste goederen wij verkoop autopedden voor de oudsten (zowel intelligentie als gemak), autopedden voor de gehandicapten (omvat gemotoriseerde rolstoelen), geavanceerde auto-vormige driewielers, elektrische vierwielige reisvoertuigen bevatten, motoriseerden vierwielige voertuigen, motordriewielers, hybride-machtsdriewielers, elektrische driewielers, diesel gemotoriseerde driewielers voor mijnbouw en ook verwante toebehoren. De goederen zijn wij verkoop in grote verscheidenheid en wij dringen bij het verkopen van de beste producten aan.

Ons Team

Met professionele technische en naverkoopsteun, heten wij oprecht binnenlandse en buitenlandse handelaars welkom om ons voor begeleiding te bezoeken en oprecht werk samen

 

China Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Om de dienst te verbeteren, sluiten aan wij ons bij de opleiding.

China Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

  • Teken van de V.S.

    Teken
  • Lionel Lobo

    Lionel
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in